24 april 2019

Gewijzigde afvalinzameling tijdens Hemelvaart & Pinksteren

Hemelvaart
Donderdag 30 mei 2019 is het Hemelvaart. Op Hemelvaart wordt er geen afval ingezameld. Valt de inzameling van je huishoudelijk afval op deze dag? Dan zal deze inzameldag verplaatst worden naar zaterdag 1 juni.

Vergeet niet je container op de vervangende ophaaldag vóór 07:30 uur buiten te zetten. 

Inpandige rolcontainers (Hemelvaart) 
Maakt je gebruik van inpandige rolcontainers die voor gezamenlijk gebruik dienen, zoals in een appartementen complex? Dan zal deze inzameldag verplaatst worden naar zaterdag 1 juni.

Tweede Pinksterdag
Maandag 10 juni 2019 is het Tweede Pinksterdag. Op Tweede Pinksterdag wordt er geen afval ingezameld. Valt de inzameling van je huishoudelijk afval op deze dag? Dan zal deze inzameldag verplaatst worden naar zaterdag 8 juni.

Vergeet niet je container op de vervangende ophaaldag vóór 07:30 uur buiten te zetten. 

Inpandige rolcontainers (Tweede Pinksterdag)
Maak je gebruik van inpandige rolcontainers die voor gezamenlijk gebruik dienen, zoals in een appartementen complex? Dan zal deze inzameldag verplaatst worden naar zaterdag 8 juni.

 

Milieustraten
Op Hemelvaart (donderdag 30 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) zijn onze milieustraten en de klantenservice gesloten.

Afvalkalender 2019
Het ophaalschema van jouw huisvuil kun je via www.avalex.nl bekijken en printen. Voer je postcode en huisnummer in en de afvalkalender verschijnt.

Spring naar toolbar