3 mei 2019

Help het milieu en bezorg een lokaal goed doel of club een Wecycle Sponsorcheque!

Doe dit jaar mee aan de Wecycle winactie. Verzin een inzamelactie voor apparaten en lampen en lever ze in op een van onze milieustraten!

Zo maak je kans*

  1. Verzin een inzamelactie voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en/of kapotte lampen
  2. Gebruik het gratis promotiemateriaal op wecycle.nl/inleveren
  3. Lever de afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen in bij de een van onze milieustraten**
  4. Maak een foto of kort filmpje van je inlevermoment**
  5.  Stuur je inleverfoto (of filmpje) samen met een beschrijving van je actie in via wecycle.nl/inleveren of per post naar Wecycle. Insturen kan t/m zondag 9 juni 2019.

De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen worden door Wecycle beloond  met een sponsorcheque van 1.000 euro voor de opgegeven club of lokaal goed doel. Ook zijn er 100 troostprijzen: bloemenbonnen t.w.v. 25 euro om iemand te bedanken voor zijn of haar inzet voor de club of lokaal goed doel!

*Kijk voor alle actievoorwaarden op wecycle.nl/inleveren.

**Deelnemers dienen zich te allen tijde te houden aan de gedragsregels die gelden op de milieustraat waar zij het inlevermoment willen vastleggen. Raadpleeg hier de huisregels van onze milieustraten.

Recycling belangrijk
Jaarlijks verdwijnen veel kleine apparaten, lampen en armaturen in de vuilnisbak. Hierdoor gaan ze verloren voor recycling. Door recycling blijven grondstoffen behouden, komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en wordt de uitstoot van CO2 vermeden.

Spring naar toolbar