Leveren en omwisselen containers voor oud papier in Midden-Delfland

Maandag 14 februari 2022

In gemeente Midden-Delfland zamelt Avalex sinds januari 2022 het oud papier en karton in. Bewoners die hiervoor een nieuwe of grotere container hebben aangevraagd, ontvangen de container tussen maandag 21 februari en vrijdag 25 februari.

Leveren nieuwe container

Bewoners die een nieuwe container hebben aangevraagd hoeven niet thuis te zijn op het moment dat we langskomen. We plaatsen de nieuwe container voor de woning.

Omwisselen container

Bewoners die een grotere (of soms een kleinere) container krijgen, kunnen de container die ze nu hebben op de betreffende dag voor 7.30 uur voor de woning zetten. Voor de exacte datum verwijzen we bewoners naar de brief die zij van Avalex hebben gekregen. Bij deze brief zit ook een sticker die op het deksel van de container geplakt moet worden.

Extra inzameling

Voor het wisselen van de containers is het belangrijk dat de container leeg is. We zetten hiervoor een extra vuilniswagen in. Deze zal de container eerst legen, waarna onze samenwerkingspartner Inovim de containers gaat wisselen. Oud papier en karton dat los of gebundeld naast de container staat nemen we niet mee.

De standaard inzameldagen kun je bekijken op de online afvalkalender in de Avalex App of de website.  

Lees meer nieuwsberichten