24 december 2019

Nieuw jaar, nieuwe inzameldagen

Begin 2020 veranderen een aantal inzameldagen. Alle huishoudens waarvoor een inzameldag verandert, krijgen hierover een brief. Daarin staat wat er precies verandert.

In Leidschendam-Voorburg wijzigen een aantal routes voor GFT en restafval. Daardoor kan het dat uw GFT, restafval, of allebei op een andere dag van de week worden ingezameld dan voorheen. In Rijswijk wijzigt een ophaaldag voor oud papier. 

Waarom is er een nieuwe inzameldag nodig?
We kijken ieder jaar hoe we onze planning nog verder kunnen aanscherpen. We streven naar de meeste efficiënte route. Dat zorgt voor lagere kosten en minder CO2-uitstoot. Er staan straks minder containers tegelijk aan de straat, zodat er meer ruimte vrij blijft op de stoep.

Door het nieuwe rooster ontstaat voor onszelf meer vastigheid: vaker dezelfde mensen in dezelfde wagen op dezelfde route. Zo komt de routekennis van de chauffeurs en de samenwerking tussen de beladers het beste tot zijn recht. Het is fijner voor de medewerkers, en daardoor is het ook goed voor de dienstverlening.

Ik wil graag een overzicht!
Op onze kalender zie je in één oogopslag wanneer we bij jou langs komen. Log in met je postcode en huisnummer. Je kunt de kalender voor volgend jaar ook als PDF downloaden, of aan je eigen digitale agenda toevoegen.

Vragen?
We staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op 0900-0507 (lokaal tarief).

Ander nieuws

Spring naar toolbar