7 mei 2018

Het Nieuwe Inzamelen – Klapwijk

Binnenkort gaan wij beginnen met de invoering van Het Nieuwe Inzamelen in Klapwijk. Wij zullen vanaf week 19 (7 mei 2018) beginnen met het bezorgen van uw papiercontainers. In de brief die u binnenkort ontvangt/heeft ontvangen, informeren wij u over de data waarop uw restafvalcontainer een PMD-container wordt. Bovendien informeren wij u over de inzameldagen van PMD en papier.

  • De papiercontainer krijgt u zes maanden op proef. Bevalt hij niet, dan kunt u deze na zes maanden laten ophalen. Neem hiervoor contact op met ons Klantencontactcentrum.
  • Wij zullen uw papiercontainer elke vier weken legen. Uw eerste ophaaldag is 14 juni.

PMD
Op 23 mei halen wij voor de laatste keer restafval in containers bij u aan huis op. Wij wassen de container en plakken er een PMD-sticker op. Vanaf dat moment kunt u de container alleen gebruiken voor afval van Plastic-, metalen verpakkingen en drinkpakken (PMD). Restafval brengt u in het vervolg naar een wijkcontainer. Wij legen uw PMD-container om de week. Uw eerste ophaaldag is 6 juniRaadpleeg uw kalender voor de actuele inzameldagen via www.avalex.nl/kalender.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00-17:00 uur, via tel. 0900-0507 of info@avalex.nl.

Spring naar de toolbar