3 november 2017

Start van PMD inzameling aan huis in Voorburg Midden

Het Nieuwe Inzamelen is inmiddels officieel begonnen in Voorburg Midden. Het doel is om de hoeveelheid restafval te verminderen en meer afval gescheiden in te zamelen. Gescheiden afval wordt als grondstof hergebruikt in nieuwe producten.

Maandag 6 november starten wij met het ophalen van PMD bij u thuis. Uw restafval container is inmiddels een PMD container geworden. PMD containers die restafval bevatten, zullen niet door ons geleegd worden. Restafval kunt u dan naar een van de containers bij u in de buurt wegbrengen. Twijfelt u of een verpakking bij het PMD mag? Kijk dan eens op onze PMD-pagina of stel uw vragen op ons eigen digitale platform www.eigenwijsafval.nl.

Als u inlogt op www.avalex.nl/kalender met uw postcode en huisnummer kunt u zien waar de dichtstbijzijnde containers staan. Grondstoffen zoals PMD (Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen en Drinkpakken), papier en GFT (Groente-, Fruit en Tuinafval) halen we dichtbij uw huis op. Zo proberen we het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om afval te scheiden. Als u al uw afval scheidt, dan zult u zien dat er bijna geen restafval meer overblijft. Restafval kan niet worden hergebruikt en wordt daarom verbrand. Dit is niet goed voor het milieu, dus hoe minder restafval, hoe beter!

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag per email info@avalex.nl of telefonisch. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur op 0900-0507 (lokaal tarief). Op www.avalex.nl/kalender kunt u uw persoonlijke inzameldagen bekijken.

Ander nieuws

Spring naar de toolbar