Gewijzigde bereikbaarheid milieustraat Rijswijk

Rotterdamsebaan
De gemeente Den Haag is bezig met het aanleggen van de Rotterdamsebaan, een nieuwe verbindingsweg tussen het knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Binckhorst in Den Haag. Vanaf september 2018 zal een nieuwe fase van deze werkzaamheden beginnen. Hierdoor zal de Laan van Hoornwijck tijdelijk afgesloten worden. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van onze milieustraat aan de Laan van ‘s-Gravenmade 9. Deze zal via een tijdelijke weg gewoon te bereiken zijn.

Werkzaamheden Rotterdamsebaan
We zijn gewoon te bereiken, alleen anders dan je gewend bent!

10 september t/m 18 oktober 2018

Vanaf maandag 10 september tot en met donderdag 18 oktober 2018 is de Laan van Hoornwijck richting Rijswijk vanaf de Laan van Kans tot de Laan van Delfvliet afgesloten. Onze milieustraat blijft bereikbaar via een tijdelijke weg. Deze weg is bereikbaar vanaf de Laan van Hoornwijck richting Ypenburg.

Volg de borden ‘Laan van s’-Gravenmade’ voor de omleiding.

Milieustraat Rijswijk

Je kan grofvuil, puin, klein chemisch afval en ander afval naar de milieustraat brengen. Voor het grofvuil hoef je meestal niets te betalen, maar voor een aantal vervuilende afvalsoorten vragen wij een bijdrage. Hoe hoog die bijdrage is, is te vinden op de tarievenlijst. Bij de milieustraat kan alleen met PIN betaald worden. Wel zo handig!

Vergeet bij een bezoek niet uw Avalexpas mee te nemen. Avalexpas kwijt? Vraag snel een nieuwe pas aan. Bij de aanvraag van een nieuwe pas, duurt het ongeveer 5 werkdagen voor dat de pas op de mat valt. Het privacyreglement is hier te vinden.

Milieustraat Rijswijk
Laan van ‘s-Gravenmade 9, 2495 BD Den Haag
maandag t/m zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur

Huisregels
Let bij het bezoek wel op onze huisregels. Met die regels zorgen wij voor veiligheid op onze milieustraten.

Spring naar de toolbar