Vacature P&O-adviseur

Wil jij aan de slag als allround P&O-adviseur en meebouwen aan een nieuw team om de P&O-dienstverlening optimaal te professionaliseren? Ga jij graag te werk in de dynamische omgeving van afval- en grondstoffeninzameling? Lees dan snel verder over deze vacature!

Jouw baan als P&O-adviseur

Als ervaren en all-round P&O-adviseur adviseer, faciliteer en ondersteun je ons middenmanagement bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je doet dit vanuit de visie en kernwaarden van Avalex en hebt het vermogen om op een verbindende manier (soms complexe) personeelsvraagstukken te vertalen naar de praktijk. Je ondersteunt onze managers actief in het behalen van concrete resultaten vanuit jouw expertise. Je gaat situaties tegenkomen met uiteenlopende belangen en weet hierin te verbinden en richting te geven naar een gezamenlijk resultaat. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, bewaking, evaluatie en bijstelling van het personeelsbeleid t.b.v. de hele organisatie. Je werkt hiervoor samen met de andere P&O-ers en andere teams binnen Bedrijfsvoering.

Daarnaast richt je jouw aandacht op het efficiënter inrichten van de P&O processen, werving & selectie, het opstellen en analyseren van P&O rapportages, verzuimbegeleiding, juridische personeelsvraagstukken en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons management.

Je bent een stevige persoonlijkheid, weet je advies goed inhoudelijk te onderbouwen en weet te overtuigen vanuit je kennis, kunde en aandacht voor de mens. Daarnaast ben je flexibel, vak volwassen en gewend om zelfstandig je functie uit te voeren. Je kunt daarnaast op operationeel- en tactisch niveau werken. Als persoon beschik je over veranderkracht, analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer. Wij hechten waarde aan zelfstandigheid, integriteit en deskundigheid.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting personeelsmanagement of HRM;
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare werkervaring op het gebied van Personeel & Organisatie of personeelsbeleid;
 • Ervaring met AFAS is een pré;
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met de Cao Gemeenten of SGO;
 • Je hebt grote passie voor het P&O vak en ontwikkelen van medewerkers en de organisatie;
 • Een goede beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.
 • Klantgericht, dienstverlenend, verbindend en samenwerkingsgericht.

Over Avalex

Avalex is een ambitieuze, relatief jonge en groeiende organisatie, waar rond de 200 enthousiaste medewerkers samen zorgen voor de inzameling van huishoudelijk afval van zes gemeenten. Als maatschappelijke onderneming gaan wij voor de principes van duurzaam ondernemen. Optimale dienstverlening is voor ons de basis, wij richten onze dienstverlening meer op afvalpreventie en versterken onze impact op de regionale circulaire keten. Zo werken we hard aan de doelstellingen van de gemeenten: minder restafval en méér grondstoffen terugwinnen.

De wereld van afval en grondstoffen is sterk in beweging. En het belang en de urgentie van de circulaire economie neemt alleen maar toe. Wil jij je daar graag voor inzetten? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat bieden wij?

 • Een bruto salaris in schaal 10 Cao SGO, tussen de € 3.558,- en € 5.247,-, afhankelijk van ervaring;
 • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto salaris extra (je mag zelf bepalen hoe je dit inzet, bijvoorbeeld extra vakantiedagen, meer loon, een fiets of opleiding);
 • Een 36-urige werkweek is in overleg flexibel in te delen;
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een pensioenregeling bij het ABP;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Pas je in het gevraagde profiel en zie jezelf in de uitdagende werkomgeving bij Avalex aan de slag gaan? Aarzel dan niet langer en solliciteer snel via onderstaande button. Liever eerst meer informatie over de functie en Avalex? Bel dan met Josella van der Plas (Teamleider P&O / Beleidsadviseur), 06 31952744.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentiecheck zijn een vast onderdeel van het selectieproces. Ook kunnen we gebruik maken van een assessment.