Koers Avalex 2023-2030: Samen winnen we alle grondstoffen terug

Maandag 4 september 2023

Het bestuur van Avalex presenteert met gepaste trots de “Koers Avalex 2023-2030: Samen winnen we alle grondstoffen terug”. Deze koers is in samenwerking met onze Avalex-gemeenten, medewerkers en partners in de afvalketen tot stand gekomen. Met deze gezamenlijke koers staan we sterker om het hoofd te bieden aan vraagstukken en uitdagingen van de toekomst.

Samengevat blijft de prioriteit van Avalex het leveren van een optimale dienstverlening als afval- en grondstoffeninzamelaar. Dat is onze basis. Daar houdt het echter niet op. We gaan ons verder versterken met diensten en processen die nog meer bijdragen aan de duurzame doelen van de gemeenten. Duurzaam ondernemen (MVO) wordt bovendien ook richtinggevend voor onze eigen bedrijfsvoering. Tot slot is een belangrijk onderdeel van onze koers het leggen van verbindingen en aangaan van samenwerkingen. Hierdoor krijgt Avalex de kracht om niet alleen slim te werken maar vooral ook innovatief te blijven en mee te ontwikkelen met de vraagstukken.

Bij Avalex hebben we er alle vertrouwen in dat we met deze koers een actieve rol spelen in het terugwinnen van de waardevolle grondstoffen van onze gemeenten en het bouwen aan een duurzame toekomst. Ons motto “Samen winnen we alle grondstoffen terug!” vat dit mooi samen.

Klik hier om het volledige document te lezen.

Lees meer nieuwsberichten