Vacature Multiround Chauffeur/Belader

36 uur per week

Houd je van de buitenlucht en afwisselend werk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als Multiround Chauffeur/Belader ben je verantwoordelijk voor de inzameling en het transport van grondstoffen in de zes deelnemende gemeenten. Bij Avalex heb je afwisselend werk, want je rijdt op verschillende voertuigen: kraantrechtervoertuig, zijlader, haakwagen, haakkraanwagen, kraakperswagen en kipper-knijper. Heb je hier nog geen ervaring mee? Dan leiden wij je op! Ook zorgen we voor nascholing voor de code 95. Je wisselt het werk af met het beladen van het voertuig.

Wat verwachten we van jou?

Bij alles wat je doet staat service en veiligheid voorop. Je bent een echte teamspeler en zet het organisatiebelang boven je eigen belang. Problemen ga je niet uit de weg. Je pakt ze aan en lost ze op. Ook veranderingen zie je als een uitdaging. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden horen de kernwaarden Vertrouwen, Beweging, Verantwoordelijkheid en Samen. De medewerkers bij Avalex hechten veel waarde aan deze thema’s.

Voor deze baan heb je rijbewijs C nodig, het liefst met code 95, en een chauffeurspas.

Wat levert het op?

Leuke collega’s, een zelfstandige functie en afwisselende werkzaamheden. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen (opleiding, training en/of individuele begeleiding) en om eigen ideeën met collega’s te delen.

Je ontvangt een salaris dat past bij de zwaarte van de functie en een pensioenregeling bij het ABP. In plaats van vakantietoeslag of een eindejaarsuitkering krijg je 17,05% extra geld; het Individueel Keuze Budget. Je kunt zelf kiezen hoe je dit geld besteedt en wanneer je het laat uitkeren.

Wil je liever eerst meer informatie? Stuur een mail naar PO@avalex.nl. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentiecheck zijn een vast onderdeel van het selectieproces.