Vacature Multiround Chauffeur/Belader

36 uur per week

Hou je van de buitenlucht en afwisselend werk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als (Multiround) Chauffeur/Belader ben je verantwoordelijk voor de inzameling en het transport van grondstoffen. Bij Avalex heb je afwisselend werk, want na een inwerkperiode van maximaal een jaar, rij je op verschillende voertuigen: achterlader, kraantrechtervoertuig, haakwagen, haakkraanwagen, kraakperswagen en kipper-knijper. Heb je hier nog geen ervaring mee, maar heb je wel een geldige vrachtwagen rijbewijs met een geldige code 95, dan leiden wij je op zodat jij alle voertuigen kan bedienen! Ook zorgen we voor nascholing voor de code 95. Je wisselt het werk af met het beladen van het voertuig.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Leuke collega’s en een zelfstandige functie;
  • Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen (opleiding, training en/of individuele begeleiding) en om eigen ideeën met collega’s te delen;
  • Interne doorstroommogelijkheden;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto salaris;
  • 27 vakantiedagen per jaar, in 2025 worden dit er 28;
  • Een contract van 36 uur per week;
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP;
  • Salaris conform cao SGO schaal 4 tussen de  €2288 – €3174  bruto per maand. Zodra je volwaardig Multiround Chauffeur/Belader bent maak je promotie naar salarisschaal 5;
  • Inconvenientenregeling (vuile handen toeslag à € 212).

Wat verwachten we van jou?

Bij alles wat je doet staat service en veiligheid voorop. Je bent een echte teamspeler en zet het dienstbaarheid in de samenleving boven je eigen belang. Problemen ga je niet uit de weg. Je pakt ze aan en lost ze op en ook jouw creatieve ideeën zijn hierbij welkom. Ook veranderingen zie je als een uitdaging. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden horen de kernwaarden: Vertrouwen, Beweging, Verantwoordelijkheid en Samen. De medewerkers van Avalex hechten hier veel waarde aan. Voor deze baan heb je rijbewijs C nodig, aangevuld met code 95 en een chauffeurspas.

Solliciteer via bovenstaande button. Liever eerst meer informatie? Mail dan naar PO@avalex.nl of bel met Pieterbas van Waegeningh (P&O Adviseur), 06-8997 4058 of Lisanne van Dongen, 06-8997 4107 (P&O Adviseur). Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentiecheck zijn een vast onderdeel van het selectieproces.

Voor deze functie wordt de interne en externe werving tegelijkertijd opgestart. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.