Mijn Avalex

Vul jouw postcode en huisnummer in

Milieustraten

Goed bezig! Grofvuil en ander afval kun je naar de Avalex milieustraten brengen.

Welke soorten afval breng je naar de milieustraat?
Je kunt grofvuil, puin, klein chemisch afval en ander afval naar de milieustraat brengen. Voor het grofvuil hoef je meestal niets te betalen, maar voor een aantal vervuilende afvalsoorten vragen wij een bijdrage. Hoe hoog die bijdrage is, kun je lezen op de tarievenlijst. Daar staat ook naar welke locatie je welke afvalsoort kunt brengen. In de milieustraat kun je alleen met PIN betalen. Wel zo handig!

Vergeet bij een bezoek niet je Avalexpas mee te nemen. Avalexpas kwijt? Vraag snel een nieuwe pas aan. Bij de aanvraag van een nieuwe pas, duurt het ongeveer 5 werkdagen voor je de pas in je brievenbus hebt. Het privacyreglement vind je hier.

Wat zijn de openingstijden van de milieustraten?

  • Delft

Voltaweg 11, 2627 BD Delft

Geopend van:
maandag t/m zaterdag 08.00 – 17.00 uur.

  • Rijswijk

Laan van ‘s-Gravenmade 9, 2495 BD Den Haag

Geopend van:
maandag t/m zaterdag 08.00 – 17.00 uur

*LET OP! In verband met werkzaamheden aan de Rotterdamsebaan worden er een aantal wegen tijdelijk afgesloten. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van onze milieustraat aan de Laan van ‘s-Gravenmade 9. Deze zal via een tijdelijke weg gewoon te bereiken zijn. Klik hier voor meer informatie.

  • Wassenaar

Hogeboomseweg 6, 2241 BG Wassenaar

Geopend van:
maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur
zaterdag 13.00 – 17.00 uur

  • Pijnacker-Nootdorp

Molenweg 61, 2631 AB Nootdorp

Geopend van:
maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Sluiting milieustraat Voorburg 2018
De milieustraat aan de Nieuwe Havenstraat 3-B was zaterdag 2 juni 2018 voor het laatst geopend. Deze grond heeft een nieuwe bestemming gekregen en zal door de gemeente gebruikt worden voor de bouw van huizen. Helaas betekent dit dus dat deze milieustraat de deuren heeft moeten sluiten. Klik hier voor meer informatie.

Inzameling matrassen 2018
Wij voeren matrassen weg naar het bedrijf RetourMatras. Hier worden zo’n 200.000 matrassen per jaar gerecycled. Daarom kunnen matrassen ook bij onze milieustraten in Rijswijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar apart ingeleverd worden.

Huisregels
Let bij je bezoek wel op onze huisregels. Met die regels zorgen wij voor veiligheid op onze milieustraten. Voor jou en voor ons.

Grofvuil afspraak maken

Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor in de minicontainer en wat niet meer geschikt is voor anderen om te gebruiken. Ook snoeiafval en elektrische apparaten of huishoudelijke apparaten en kleine meubels die wel in je minicontainer passen, worden als grofvuil aangemerkt. Wil je dat we langskomen om je grofvuil op te halen, bekijk dan eerst onze aanbiedregels.

 

Avalexpas aanvragen

Vraag hier jouw Avalexpas aan voor toegang tot containers en onze milieustraten.

AANVRAGEN

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen over afvalscheiding, ophaaltijden, grofvuil en nog veel meer.

LEES VERDER

Informatie afvalsoorten

Hier kan je meer informatie vinden over de verschillende soorten afval.

MEER INFORMATIE
Spring naar de toolbar