Banner-milieustraten-kleiner

Openingstijden milieustraten

Wil je op een rustig moment de milieustraat bezoeken? Hieronder staan de druktes per milieustraat over het verloop van de dag.

Milieustraat druktemeter Delft

Delft

Voltaweg 11
2627 BD Delft
Voor inwoners Maasland

Ma t/m Vr:
8.00 – 17.00
Zaterdag:
8.00 – 17.00
Zondag:
Gesloten
Milieustraat druktemeter Rijswijk

Rijswijk

Laan van ‘s-Gravenmade 9
2495 BD Den Haag

Ma t/m Vr:
8.00 – 17.00
Zaterdag:
8.00 – 17.00
Zondag:
Gesloten
Milieustraat druktemeter Nootdorp

Nootdorp

Molenweg 61
2631 AB Nootdorp

Ma, Wo, Vr:
8:00 – 12.00
Zaterdag:
8:00 – 12.00
Di, Do, Zo:
Gesloten
Milieustraat druktemeter Wassenaar

Wassenaar

Hogeboomseweg 6
2241 BG Wassenaar

Ma t/m Vr:
08.00 – 17.00
Zaterdag:
13.00 – 17.00
Zondag:
Gesloten

Let op, na vakanties of feestdagen zal het drukker zijn op de milieustraat dan hier is weergegeven.

Tijdens de feestdagen zijn de milieustraten gesloten.


Wij zorgen ervoor dat het afval wat je naar de milieustraat brengt in aparte bakken wordt verzameld. Wat je gescheiden aanbiedt, kunnen wij weer verwerken. Hierdoor zijn materialen weer herbruikbaar als grondstof voor nieuwe producten.

Dit kun je allemaal naar de milieustraat brengen: accu’s, asbest, (auto)banden, batterijen, bielzen en geïmpregneerd hout, bitumen en dakgrind (alleen Den Haag en Wassenaar), bouw en sloopafval, elektrische apparaten, geneesmiddelen (medicijnen), gips, grof huishoudelijk afval, grof tuinafval (snoeiafval), glas, klein chemisch afval, matrassen, oud ijzer/metaal, papier/karton, plastic en metalen verpakkingen en drinkpakken (PMD), piepschuim, puin, textiel, kleding en schoenen, vloerkleden.

Het meeste afval kun je gratis inleveren, maar voor bouw en sloopafval, dakleer (bitumen en dakgrind), gips, geïmpregneerd hout en bielzen, en puin vragen wij een bijdrage, die kan je met PIN betalen.

Vergeet bij een bezoek niet om je (digitale) Avalexpas mee te nemen. Let op: op zon- en feestdagen zijn de milieustraten gesloten. Heb je liever dat wij grofvuil ophalen? Maak dan een afspraak! 

Tarieven Huisregels Grofvuilafspraak

Wat hoort ergens anders?

Op de milieustraat kun je niet alle soorten afval inleveren. Zand, aarde, mest en graszoden breng je naar speciale eindverwerkers.