Milieustraten

Goed bezig! Grofvuil en ander afval kunt u naar de Avalex milieustraten brengen.

Welke soorten afval brengt u naar de milieustraat?
U kunt grofvuil, puin, klein chemisch afval en ander afval naar de milieustraat brengen. Voor het grofvuil hoeft u meestal niets te betalen, maar voor een aantal vervuilende afvalsoorten vragen wij een bijdrage. Hoe hoog die bijdrage is, kunt u lezen op de tarievenlijst. Daar staat ook naar welke locatie u welke afvalsoort kunt brengen. In de milieustraat kunt u alleen met PIN betalen. Wel zo handig!

Vergeet bij een bezoek niet uw Avalexpas mee te nemen. Avalexpas kwijt? Vraag snel een nieuwe pas aan. Bij de aanvraag van een nieuwe pas, duurt het ongeveer 5 werkdagen voor u de pas in uw brievenbus hebt. Het privacyreglement vind u hier.

Wat zijn de openingstijden van de milieustraten?

Delft

Voltaweg 11,
2627 BD Delft

maandag t/m zaterdag:
08.00 – 17.00 uur.

Rijswijk

Laan van ‘s-Gravenmade 9,
2495 BD Den Haag

maandag t/m zaterdag:
08.00 – 17.00 uur

Nootdorp

Molenweg 61,
2631 AB Nootdorp

maandag, woensdag,
vrijdag en zaterdag:

08.00 – 12.00 uur

Wassenaar

Hogeboomseweg 6,
2241 BG Wassenaar

maandag t/m vrijdag:
08.00 – 17.00 uur
zaterdag:
13.00 – 17.00 uur

Feestdagen 2019
In verband met de feestdagen zijn onze milieustraten in 2019 gesloten op de volgende feestdagen: Hemelvaart, 2e Pinksterdag, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag. Op Goede Vrijdag zijn onze milieustraten gewoon geopend.

Inzameling matrassen
Wij voeren matrassen weg naar het bedrijf RetourMatras. Hier worden zo’n 200.000 matrassen per jaar gerecycled. Daarom kunnen matrassen ook bij onze milieustraten in Rijswijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar apart ingeleverd worden.

Huisregels
Let bij uw bezoek wel op onze huisregels. Met die regels zorgen wij voor veiligheid op onze milieustraten. Voor u en voor ons.

Grofvuil afspraak maken

Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor in de minicontainer en wat niet meer geschikt is voor anderen om te gebruiken. Ook snoeiafval en elektrische apparaten of huishoudelijke apparaten en kleine meubels die wel in uw minicontainer passen, worden als grofvuil aangemerkt. Wilt u dat we langskomen om uw grofvuil op te halen, bekijk dan eerst onze aanbiedregels.

Avalexpas aanvragen

Vraag hier jouw Avalexpas aan voor toegang tot containers en onze milieustraten.

AANVRAGEN

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen over afvalscheiding, ophaaltijden, grofvuil en nog veel meer.

LEES VERDER

Informatie afvalsoorten

Hier kan je meer informatie vinden over de verschillende soorten afval.

MEER INFORMATIE
Spring naar toolbar