Kringloopcontainers milieustraat Delft officieel geopend
Uitgelicht bericht

Kringloopcontainers milieustraat Delft officieel geopend

Friday 26 January 2024

Op de milieustraat op de Voltaweg in Delft kun je sinds kort gebruikte materialen en producten een tweede leven geven. E…

Lees bericht

Alle nieuwsberichten

Keuren en reinigen wijkcontainers Rijswijk


Tuesday 9 April 2024

Vanaf week 16 starten we met het keuren en reinigen van de boven- en ondergrondse containers in Rijswijk. Ook worden alle 2g systemen (paslezers) vervangen door 5g, dus het kan zijn dat de containers langer van locatie zijn dan gebruikelijk.

De keuringen zullen rond de bouwvak in Rijswijk afgerond zijn.

Tijdens de keurings- en reinigingsronde worden de containers opgehaald en naar een aparte locatie gebracht. Hier worden ze goed schoongemaakt en gecontroleerd. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd.

Op sommige plekken plaatsen we tijdelijk een vervangende container, zodat je je afval kwijt kunt. Deze tijdelijke container staat daar een paar uur. Als een tijdelijke container er langer staat, dan is óf de oorspronkelijke container afgekeurd, wat betekent dat we aan de slag gaan om een nieuwe te plaatsen; óf we hebben wat meer tijd nodig om de oude container te herstellen.

We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken!

Lees bericht
Avalex
Avalex

Storm Isha verwacht

Sunday 21 January 2024

Vanaf zondagavond 21 januari wordt er in West Nederland storm Isha verwacht met zware windstoten. Om te voorkomen dat co...