Doe mee met de kleurwedstrijd voor onze AfvalHelden!

Monday 26 February 2024

Van 4 t/m 10 maart is het weer de Week van de AfvalHelden! De week waarin we in heel Nederland de professionals in de afvalbranche in het zonnetje zetten. Je kan op veel verschillende manieren meedoen! De één nog makkelijker dan de ander. Steek bijvoorbeeld je duim op als je een AfvalHeld aan het werk ziet, of wacht geduldig in een zijstraatje totdat je de vuilniswagen kan passeren. Of doe mee met onze kleurwedstrijd! Behoefte aan meer inspiratie? Bekijk dan de tips op Week van de Afvalhelden!

Kleurwedstrijd

Kinderen tot en met tien jaar kunnen meedoen aan onze kleurwedstrijd. Natuurlijk krijgt jouw kleurplaat voor onze Afvalhelden een mooi plekje bij Avalex. De winnende kleurplaat krijgt een ereplaats op een Avalex vuilniswagen! En als klap op de vuurpijl word je met deze vuilniswagen opgehaald voor een ritje door jouw buurt! Hoe doe je mee?

  • Download de kleurplaat en kleuren maar. Wij zijn benieuwd of jij weet welke kleur bij welke container hoort!
  • Ben je klaar? Zorg ervoor dat je naam, leeftijd en e-mailadres of telefoonnummer achter op de tekening of in de e-mail staan.
  • Scan de kleurplaat in of maak er een foto van en mail deze naar info@avalex.nl met als onderwerp kleurwedstijd. Of stuur de kleurplaat per post naar Avalex t.a.v. kleurwedstrijd, Schieweg 99, 2627 AT Delft
  • Zorg ervoor dat jouw kleurplaat uiterlijk 10 maart bij ons binnen is.
  • Met de winnaar(s) wordt voor 1 april contact opgenomen.

Veel kleurplezier!

Lees meer nieuwsberichten