Handigheidjes met de kalender

Maandag 27 januari 2020

Op de website van Avalex kun je inloggen met je postcode en huisnummer. Je ziet dan waar in jouw buurt zich wijkcontainers bevinden, en je ziet de kalender voor jouw inzameldagen. Die kalender kun je als PDF downloaden en bijvoorbeeld uitprinten, of je kunt hem direct aan de agenda in je eigen smartphone toevoegen. Altijd een melding als de container buiten moet worden gezet: handig!

Waar vind je de kalender?
Navigeer naar de kalender. Tik jouw postcode en huisnummer in en klik op OK. Je ziet dan de ophaaldagen die aan jouw adres gekoppeld zijn. (N.B. geldt dit ook voor bovenwoningen en hoogbouw?)

De kalender aan je digitale agenda toevoegen
Heb je een agenda- of kalender-app op je smartphone? Daar kun je de ophaaldagen met een paar klikken aan toevoegen. We hebben de specifieke informatie voor verschillende typen apparaten op een rijtje gezet. (N.B. om deze pagina te kunnen zien moet je eerst inloggen met postcode en huisnummer.)

De kalender als PDF downloaden en uitprinten
Als je graag een overzicht wil van alle ophaaldagen in het hele jaar, klik je op de knop “Jaarkalender 2020 in PDF formaat”. Er wordt dan direct een overzicht voor jouw adres aangemaakt. Dit kun je op je eigen computer opslaan, of bijvoorbeeld afdrukken en in je schuur of keukenkastje ophangen.

Lees meer nieuwsberichten