9 juli 2021

Keuren en reinigen wijkcontainers in Pijnacker-Nootdorp

Maandag 19 juli starten we met het keuren en reinigen van de wijkcontainers in Nootdorp. Hierna volgen ook de containers in Delfgauw (vanaf 30 augustus) en Pijnacker (vanaf 20 september). In de periode van 2 augustus t/m 29 augustus vinden er vanwege de bouwvakvakantie geen werkzaamheden plaats. Midden oktober zijn alle werkzaamheden in deze gemeente afgerond.

Tijdens de keurings- en reinigingsronde worden de containers opgehaald en naar een aparte locatie gebracht. Hier worden ze goed schoongemaakt en gecontroleerd. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd.

Het kan zijn dat er op de locaties van deze containers een tijdelijke vervangende container neergezet wordt, zodat je je afval kwijt kunt. Deze tijdelijke containers staan daar een paar uur. Mocht het zo zijn dat een tijdelijke container er langer staat, dan is óf de oorspronkelijke container afgekeurd, wat betekent dat we aan de slag gaan om een nieuwe te plaatsen; óf we hebben wat meer tijd nodig om de oude container te herstellen.

We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Spring naar toolbar