PMD aan huis in Voorburg-West en Essesteijn

Woensdag 1 juli 2020

Tussen dinsdag 7 juli en vrijdag 10 juli krijgen twee wijken in Leidschendam-Voorburg nieuwe containers voor PMD aan huis. PMD staat voor Plastic of Metalen verpakkingen en Drinkpakken. In Voorburg-West en Essesteijn kunnen de bewoners voortaan PMD, gft, papier en restafval makkelijk thuis van elkaar scheiden.

In andere wijken blijkt dat deze optie met vier verschillende minicontainers aan huis tot de beste scheidingsresultaten leidt. Het levert goed herbruikbaar PMD op waar mooie kwaliteit nieuwe producten van kunnen worden gemaakt. In Stompwijk, Park Leeuwenberg, Leeuwendaal en op verschillende plekken in Wassenaar hebben bewoners al eerder vier verschillende containers aan huis ontvangen. Lekker makkelijk, daarom zijn bewoners meestal heel tevreden.

Staat je tuin wel heel vol zo? Nadat de container is afgeleverd, kun je er voor kiezen om je 240L-container om te laten wisselen voor een kleinere container van 140L. Bel daarvoor met onze klantenservice via 0900-0507 of vul het contactformulier in.

Verkeerde ophaaldagen op de kalender
Bewoners in Voorburg-West die een PMD-container krijgen, hebben een brief ontvangen met daarin de nieuwe ophaaldagen. Enkele oplettende bewoners was het al opgevallen dat de ophaaldagen op onze kalender precies andersom stonden. Goed gespot! De kalender is nu aangepast. We komen langs op de dagen die in de brief stonden vermeld.

Lees meer nieuwsberichten