Vacature medewerker Klant Contact Centrum

Via Luba Uitzendbureau

Sta jij graag iemand te woord per telefoon, ben je servicegericht en denk jij mee in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het werk

Als medewerker van het Klant Contact Centrum ben je het aanspreekpunt van inwoners uit de gemeenten waar, het bedrijf waarvoor je gaat werken, actief is in het ophalen en verwerken van afval.

Je hebt op dagelijkse basis variërende werkzaamheden. Jouw dag begint meestal met het in behandeling nemen van een melding of klacht. Hierbij luister je goed naar je gesprekspartner, schets je een helder beeld van de melding of klacht en bedenk je een passende oplossing. Je schat hierbij ook de benodigde tijd in voor de afhandeling. Je brengt mogelijke problematiek in beeld die in de gemeenten spelen die door bijvoorbeeld nieuwe of gewijzigde inzamelmethodes veroorzaakt kunnen worden. Je bent hierin proactief in het geven van adviezen en creëert bewustwording ten aanzien van afval- en grondstoffenscheiding. 

Omdat jij een kei bent in communiceren stem je gemakkelijk acties af die nodig zijn voor het afhandelen van vragen, meldingen en klachten met je collega’s van Planning, Teamleiders Inzameling, Technisch Beheer en met externe betrokkenen zoals de gemeentelijke handhaving. Je bewaakt afhandelingsafspraken- en termijnen. Je zorgt hierbij ook voor tijdige communicatie over de voortgang naar de desbetreffende persoon en toetst hierbij de tevredenheid van de afhandeling van de melding, klacht of vraag. In deze functie ben je administratief onderlegd. Je verzamelt, ordent en registreert vragen, meldingen en klachten in het informatiesysteem. Je houdt het systeem actueel, zodat er inzicht is in de hoeveelheid en het soort meldingen, vragen en klachten en de ondernomen acties.

Avalex is een ambitieus en groeiend bedrijf. Signaleer jij patronen in vragen, meldingen en klachten of van knelpunten in het afhandelingsproces? Dan horen wij graag jouw ideeën om dit te verbeteren.

Wat wij bieden

  • Een functie voor 24 tot 32 uur;
  • Je kunt ingepland worden van 7.30 tot 17.00 uur;
  • Een super afwisselende functie waarbij je steeds schakelt tussen telefoon en e-mail;
  • Je wordt op kantoor ingewerkt, hierna is het ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken.

Wat wij vragen

  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en in staat prioriteiten te stellen;
  • Je beschikt minimaal over een MBO diploma;
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijk beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent nauwkeurig, collegiaal, initiatiefrijk en een teamspeler.

Over ons

Avalex is een afvalinzamelingsbedrijf dat vooral vuilnis inzamelt bij particuliere huishoudens. Wij halen al bijna 20 jaar afval op voor de gemeenten: Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar. Het is een gezellig bedrijf en er hangt een goede sfeer. Je komt in een hecht team met 10 collega’s

Je reactie voor deze functie kun je richten via Luba Uitzendbureau. Luba verzorgt de detachering van deze functie. 

Luba Uitzendbureau, tel.  (070) 364 49 20 of solliciteer via onderstaande knop.