Tijdelijke sluiting milieustraat Wassenaar

Dinsdag 4 oktober 2022

Met gemiddeld zo’n 3000 bezoekers per maand speelt de milieustraat in Wassenaar een belangrijke rol in de recycling van afval. De milieustraat is toe aan een opknapbeurt met aanpassingen voor een vlotte en veilige doorstroming van verkeer. Om dit te realiseren zal de milieustraat tijdelijk gesloten worden.

Wanneer is de milieustraat gesloten?

De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 17 oktober t/m 12 november 2022. Wij ontvangen u graag weer op maandag 14 november op onze vernieuwde milieustraat.

Verruimde openingstijden op 15 oktober & 19 november

De zaterdag voorafgaand aan de tijdelijke sluiting en de eerste zaterdag na opening van de milieustraat hebben we verruimde openingstijden:

Zaterdag 15 oktober geopend van 8:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag 19 november geopend van 8:00 t/m 17:00 uur

Waar kan ik terecht?

Kunt u uw grof huishoudelijk afval niet opsparen? Dan kunt u met uw (digitale) Avalexpas terecht bij één van onze andere milieustraten: Openingstijden milieustraten – Avalex of een grofvuilafspraak maken via: Grofvuil afspraak – Avalex

Wat gaan we doen?

  • De beheerdersruimte (portocabin) wordt vervangen en verplaatst. Ook kan er vanuit de auto een pinbetaling gedaan worden waardoor de wachtrij verkort wordt.
  • Er wordt een nieuwe weegbrug geplaatst met een verbeterde aanrijdroute voor een snellere doorstroming.
  • Op het terrein wordt het asfalt gedeeltelijk vervangen. Ook worden wegmarkeringen en belijningen aangebracht zodat u beter overzicht heeft en de rijafstanden korter worden.
  • De verzamelplaats voor tuin- en snoeiafval wordt opnieuw ingericht zodat u makkelijker uw tuinafval kwijt kunt.
  • Door het plaatsen van zonnepanelen zal de stroomvoorziening gevoed worden door zonne-energie.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.

Lees meer nieuwsberichten